(Musical) Actrice

Myrthe speelde op school altijd al kleine toneelstukjes voor haar klas en koos daarom op de middelbare school ook voor het vak drama.

Tijdens haar opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts heeft zij les gehad van onder andere Barth van Lint en Ron van Lente. In samenwerking met Harlekijn – Talent Scouting & Theatrical Productions, heeft Myrthe in een zevental musicalproducties mogen spelen.

Bij haar stage bij Soldaat van Oranje de Musical en Lang Geleden... van Van Hoorne Entertainment heeft Myrthe ook veel ervaring opgedaan binnen het musicalacteren.

Na haar afstuderen is Myrthe verder gegaan met acteren. Zo speelt ze educactieve theatervoorstellingen bij The Big Mo - Improvisatietheater op Maat en bij Zeven Sloten - Educatief cabaret over verkeersveiligheid.

Om zichzelf te blijven ontwikkelen is Myrthe aan De Nederlandse Acteursschool in Amsterdam gaan studeren. Daar heeft zij les gehad van onder andere Jeroen Spitzenberger en Angela Schijf. Sindsdien is Myrthe ook geregeld te zien als (sub)lead of edelfigurant in (online) commercials. 

In september en oktober 2022 heeft Myrthe de rol vertolkt van Marieke Jansdochter in de projectmusical Water en Vuur over het rampjaar 1672. Deze musical smaakte naar meer en zo is ze van september 2023 tot en met januari 2024 te zien als Zeeheks in De Kleine Zeemeermin de Musicals van O.A. Producties.

O.A. Producties - De Kleine Zeemeermin de Musical


Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions - Little Shop of Horrors

LSOH 2
LSOH 4


Van Hoorne Entertainment - Lang Geleden... de Musical


Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions - Bad Girls de Musical


New Productions - Soldaat van Oranje de Musical

SvO 2
SvO 3
SvO 10
SvO 5
SvO 11
SvO 8


Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions - Seussical de Musical

Seussical 5
Seussical 1
Seussical 2
Seussical 3