(Stem)Actrice

Myrthe speelde op school altijd al kleine toneelstukjes voor haar klas en koos daarom op de middelbare school ook voor het vak drama.

Tijdens haar opleiding aan de Dutch Academy of Performing Arts heeft zij les gehad van onder andere Barth van Lint en Ron van Lente. In samenwerking met Harlekijn – Talent Scouting & Theatrical Productions, heeft Myrthe in een zevental musicalproducties mogen spelen.

Bij haar stage bij Soldaat van Oranje de Musical en Lang Geleden van Van Hoorne Entertainment heeft Myrthe ook veel ervaring opgedaan. Nog steeds is zij actief betrokken bij Van Hoorne Entertainment voor projecten.

Na haar afstuderen is Myrthe verder gegaan met acteren door auditie te doen bij The Big Mo. Hier speelt ze verschillende improvisatie voorstellingen.

Om zichzelf ook als stemactrice beter te leren ontwikkelen is zij de deeltijdopleiding bij Stemacteren.nl gaan volgen onder leiding van Barnier Geerling. Haar stem is te horen op diverse antwoordapparaten en filmpjes voor Cultuurcoach Leiden.

Luister hier Myrthe’s stemdemo’s. Zelf een voice-over nodig? Een bedrijfsfilm, commercial of documentaire, alles is mogelijk. Myrthe heeft een thuisstudio, dus spreekt de tekst graag makkelijk en snel voor u in! Voor meer informatie en tarieven kunt gerust u een mail sturen.

Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions - Little Shop of Horrors

LSOH 2
LSOH 4

Van Hoorne Entertainment - Lang Geleden... de Musical

Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions - Bad Girls de Musical

New Productions - Soldaat van Oranje de Musical

SvO 2
SvO 3
SvO 10
SvO 5
SvO 11
SvO 8

Harlekijn Talent Scouting & Theatrical Productions - Seussical de Musical

Seussical 5
Seussical 1
Seussical 2
Seussical 3